JOB6 JéKras Kabouter Divisie

De Kabouters zijn de jongste voetballertjes van de vereniging. Ze trainen 1 keer in de week waarbij ze de spelenderwijs de eerste stappen op voetbalgebied zetten. Er worden geen wedstrijden gespeeld.


Indeling
De KABOUTER-divisie bestaat voor seizoen 2019/2020 (start september) uit ong. 32 geselecteerde jongens en meisjes uit geboortejaar 2014 welke op woensdag op 2 tijdstippen trainen.

 

Training

De Kabouters trainen 1 keer per week; de trainingen duren 3 kwartier en vinden plaats op woensdagmiddag tussen 13.15 - 14.00 uur en 14.00 - 14.45 uur. Er wordt getraind in de Plato Arena (Steven van Dorpelhal). Het is de bedoeling dat je 10 minuten van te voren aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen beginnen. 


Kleding

De kabouters trainen in hetzelfde RKAV trainingspak dat gebruikt wordt bij de mini’s. Gedurende het seizoen stromen er ook aardig wat kabouters vervroegd door naar de mini’s, om zo de wachtlijst voor de kaboutergroep onder controle te kunnen houden. Alleen bij de kabouters (JO6) en de mini’s (JO7) moet het trainingspak zelf aangeschaft worden. Vanaf de JO8 krijgt iedere speler vanuit de vereniging een trainingspak.


Aanmelden/inschrijven en wachtlijst
Voor informatie over aanmelden/inschrijven en informatie over de wachtlijst kijk je op de pagina aanmelden van de RKAV website.