Nemass de Boer Indoor Competitie

Speelschema  van 16 april  2019.  IN DE NIEUWE SEINPAAL.

 

TEVENS IS DIT DE LAATSTE KEER VOOR DEZE GROEP!

Wat is Nemass Indoor Competitie?
De Nemassdeboer Indoor Competitie is bedoeld als een extra voetbalactiviteit voor de leden van RKAV Volendam en staat open voor spelers van de jaargangen JO9 t/m JO15 en dan uitsluitend vanaf het 3e team.
De bedoeling van deze nieuwe competitie is dat de spelers een extra voetbalactiviteit krijgen aangeboden en tegelijkertijd gewend raken met voetbal in de kleine ruimte, hun techniek verbeteren en hun handelingssnelheid omhoog weten te brengen.
Deze activiteit zal worden gehouden op dinsdag in Sporthal de Seinpaal van 16.00 – 18.00 uur. Als gevolg van de aanmeldingen en ruimtegebrek kan het voorkomen dat de spelers eens per 2 weken actief zullen zijn in de zaal.
In de Seinpaal worden 2 velden gemaakt waar de teams tegen elkaar spelen. De teams bestaan uit een keeper en 4 veldspelers.(let op geen vaste keeper).
De wedstrijden staan onder leiding van 2 spelbegeleiders. De scores worden bijgehouden en verwerkt. Iedere week kan de website van RKAV worden geraadpleegd voor het actuele wedstrijdschema.
Wat is nieuw?
Na onze ervaringen met vorig seizoen heeft de Nemass Indoor Competitie een andere opzet gekregen. Wat verandert er ten opzichte van vorig seizoen?
- De indeling vindt plaats op jaargang. Dus geen mix meer van twee jaargangen;
- Selectiespelers en spelers uit de breedteteams zullen niet meer bij elkaar ingedeeld worden en ook niet tegen elkaar spelen;
- Eens per maand zal een puur op zaalvoetbal gerichte training worden verzorgd.
- Na de oplevering van de nieuwe sporthal verhuist de Nemass Indoor Competitie naar de nieuwe sporthal.
Nieuwsgierig?
Meld je aan via het secretariaat van RKAV via rkav.secretaris@gmail.com onder vermelding van je naam, geboortedatum, huidig team veld, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
De indelingen van de teams alsmede het eerste wedstrijdprogramma volgen zo spoedig mogelijk op de website. De contributie bedraagt 35,35 euro.
 

 

 

Heb je zin om te zaalvoetballen en zit je in de leeftijds categorie van 13, 14 of 15 jaar, geef je dan nu op en mail naar rkav.secretaris@gmail.com.

 

 

Uitslagen van 26 maart  2019 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huidige stand per 26 maart 2019