Routebeschrijving

 

Adres
Julianaweg 3a
1131 CX Volendam

 

Auto
Het complex van de RKAV Volendam is eenvoudig te bereiken. Vanaf alle richtingen (Amsterdam, Purmerend of Hoorn) neemt u op de provinciale weg N247 de afslag Volendam (N517). Na drie kilometer neemt u bij de eerste rotonde de afslag rechts. U rijdt circa 500 meter rechtdoor en voorbij het BP station gaat u bij de eerste verkeerslichten direct naar links alwaar u bent aangekomen op het parkeerterrein van de RKAV Volendam.

 

Parkeergelegenheid
Er zijn circa 100 parkeerplaatsen beschikbaar op het RKAV-complex. Vooral in de weekenden is het parkeerterrein overvol waardoor u genoodzaakt bent om in de nabije omgeving uw auto te parkeren. Een dringend verzoek om uw auto niet te parkeren op de smalle toegangsweg naar het parkeerterrein en voor het toegangshek naar het hoofdveld. Auto's die daar geparkeerd zijn, worden in verband met de veiligheid weggesleept.

 

Openbaar vervoer
Direct naast het RKAV-complex bevinden zich bushaltes (halte Pr. Margrietstraat). De halte Heideweg ligt achter het complex. Voor de exacte vertrektijden en buslijnen wordt verwezen naar de site van de vervoerder: http://www.ebs-ov.nl.